Masarnia
Do wytworzenia naszych wyrobów stosujemy tradycyjne metody produkcji z dbałością o wysokie standardy higieniczne, stosowane w krajach Unii Europejskiej. Nie stosujemy żadnych ulepszaczy. Wędzimy w tradycyjnej wędzarni na dymie z drzewa dębowego, olchowego oraz jałowca. Stosujemy naturalne przyprawy: pieprz czarny, czosnek, ziele angielskie, sól i majeranek.
Tradycja jest priorytetem w produkcji naszych wędlin – dzięki niej posiadają one niepowtarzalny smak i zapach.
Wszystkie produkowane przez nas wędliny oraz pieczenie, jak również pasztety poddawane są obróbce termicznej w tradycyjnych komorach wędzarniczych, gdzie dym wędzarniczy uzyskiwany jest ze spalania drzewa olszowego, dębowego i jałowcowego.
Zapraszamy do odwiedzenia naszego zakładu i do degustacji naszych wspaniałych wędlin i wędzonek!