GS Szadek :: produkty :: Piekarnia

Piekarnia

Produkcja pieczywa w piekarni GS „SCH” w Szadku oparta jest na starych i sprawdzonych recepturach pochodzących z lat pięćdziesiątych. Wypiek odbywa się metodą tradycyjną w piecu piekarskim opalanym węglem i drewnem. Produkcja ciasta oparta jest na kwasie uzyskiwanym metodą fermentacji wielofazowej i mąkach najwyższej jakości. Formowanie i fermentacja bochnów o różnych kształtach odbywa się na deskach, w koszyczkach i formach.

W skład szerokiego asortymentu wchodzą:

Chleb kanapkowy 0.5 kg.

Chleb rustykalny 0.5 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb prezydencki 1.4 kg.

Chleb wiejski 0.7 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb z kwaśnym mlekiem 1.8 kg.

Chleb szadkowski 2.6 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb razowy 0.7 kg.

Chleb żytni 2.6 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb od chłopa 4.2 kg.

Chleb baltazar 0.8 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb zbójnicki 0.5 kg.

Chleb orkiszowy 0.5 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb z makiem 0.7 kg.

Chleb żytni 0.9 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb wiejski 1.4 kg.

Bułka zwykła 0.1 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Chleb zwykły 1.0 kg.

Chleb turecki 0.2 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Placek drożdżowy.

Keks 0.35 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Jabłecznik z kruszonką.

Jabłecznik.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Sernik.

Babka cytrynowa 0.5 kg.

chleb wiejski chleb wiejski

 

 

Ciastka domowe.

Ciastka francuskie rozki 0.1 kg.

chleb wiejski chleb wiejski